ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ..

Η ALME ΤΕΑΜ είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα ηλεκτρικά συστήματα αυτοκινήτων. Με εμπειρία μιας εικοσαετίας και πλεόν, είναι αναγνωρίσιμη για τις λύσεις που παρέχει σε απαιτήσεις εξελιγμένων συστημάτων ήχου για το αυτοκίνητο σας και όχι μόνο.

Οι τεχνικοί μας άριστα ενημερωμένοι και καταρτισμένοι σε κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη πάνω στα ηλεκτικά συστήματα αυτοκινήτων, είναι έτοιμοι να συζητήσουν μαζί σας, να ακούσουν τις ανάγκες σας, να σας κάνουν τις προτάσεις τους και τέλος να αποφασίστε μαζί την καλύτερη λύση για εσάς.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από στερεοφωνικά αυτοκινήτου, ηχεία και ενίσχυτές, τα καλύτερα και πιο έμπιστα συστήματα συναγερμού, πληθώρα αξεσουάρ από υπερσύγχρονα συστήματα πλοήγησης GPRS, συστήματα τηλεειδοποίησης και αισθητήρες παρκαρίσματος, μέχρι και το πιό απλα όπως προβολάκια και ηλεκτρικές κεραίες. Πλοηγηθείτε στη ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας και είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση. Σας εγγυόμαστε ότι μαζί μπορούμε να βρόυμε λύσεις για όλες τις ανάγκες σας έτσι ώστε να κάνουμε το αυτοκίνητο σας πιο λειτουργικό, πιο φιλικό πιο ευχάριστο.

ALME TEAM